Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels 
          vloertegels budget tegels
Onze realisaties Contacteer ons
Onze realisaties Contacteer ons
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels

De tegels van Serry passen overal

Of het nu gaat om een hypermoderne woonst, om een huis dat meer naar de landelijke stijl neigt, of om een klassieke woning: de tegels van Serry voelen zich werkelijk overal thuis. Zo zijn ze een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar vloerbedekking voor binnen, maar kan je keramische tegels eveneens perfect gebruiken voor je terras of balkon. Bovendien bieden we ook een groot aantal wandtegels die je keuken, badkamer of toilet tot in de details kunnen afmaken. Onze keramische tegels beschikken dan ook over een heleboel positieve eigenschappen waar we je graag meer over vertellen.

 

 

Hier kun je meer informatie vinden over het onderhoud.

De vele voordelen van keramische tegels

Door hun stevige basis van gebakken klei zijn keramische tegels een erg duurzaam materiaal. Je vindt bij Serry dan ook een ruim assortiment aan vloertegels, wandtegels en tegels voor buiten. Extra troeven van onze keramische tegels zijn bovendien dat ze makkelijk te onderhouden zijn, en door hun veelzijdigheid passen in elk interieur. Het is wel belangrijk dat je voor elke toepassing de juiste tegels kiest.

Onze keramische tegels beschikken dan ook over een heleboel positieve eigenschappen waar we je graag meer over vertellen.
Keramische vloer- en wandtegels

Niet alle tegels voor binnen zijn immers ook geschikt voor buiten, terwijl wandtegels uitsluitend geschikt zijn voor de bekleding van muren.

 

Tegels voor ieders smaak en budget

Ben je nog op zoek naar de ideale tegels? Dan helpen wij je met plezier bij je zoektocht! Samen met de klant doorspitten we ons aanbod van design tegels, keramisch parket, mozaïek enzovoort, om uiteindelijk dé tegels te vinden die aan al jouw wensen voldoen. Daarenboven bieden wij ook budget tegels. Deze beschikken over een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
Niet enkel de mooiste en meest kwalitatieve, 
          maar ook de goedkoopste tegels vind je bij Serry in Boortmeerbeek.
Bisazza cementtegels

Afhankelijk van hun beoogde toepassing kunnen deze goedkope tegels de perfecte oplossing bieden voor jouw project.

 

Tegels kopen in Vlaams-Brabant

Niet enkel de mooiste en meest kwalitatieve, maar ook de goedkoopste tegels vind je bij Serry in Boortmeerbeek. Wij bieden namelijk voor ieder wat wils, gaande van design tegels tot goedkopere budget tegels. Ben jij dus op zoek naar de keramische vloertegels of wandtegels van je dromen, aarzel dan niet om eens langs te komen in onze toonzaal. Wil je liefst eerst wat meer informatie? Geen probleem: je kan ons altijd vrijblijvend bereiken via e-mail of telefoon.

Serry NV © 2018