Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels 
                    vloertegels budget tegels
Onze realisaties Contacteer ons
Onze realisaties Contacteer ons
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels

Diverse soorten keramische wandtegels

Wandtegels spelen een erg belangrijke rol bij de afwerking van een badkamer of keuken. Zo kan je kiezen voor wandtegels met een luxueuze uitstraling, of kan je net zo goed gaan voor tegels die een gezellige sfeer creëren. Daarenboven heb je bij Serry de keuze tussen wandtegels in de meest diverse kleuren en soorten. Wij beschikken bijvoorbeeld over een ruim aanbod aan keramische wandtegels, die voor elk interieur een gepaste oplossing kunnen bieden. Van klassieke wandtegels voor de keuken tot moderne tegels voor badkamers: bij Serry vind je wat je zoekt!

De specifieke functie van wandtegels

Het spreekt voor zich dat wandtegels uitsluitend geschikt zijn als bekleding van muren. Tegels voor vloeren moeten immers beschikken over een toplaag die veel slijtvaster is dan die van wandtegels, omdat wandtegels niet zo zwaar belast worden. Wat betreft het materiaal zijn keramische wandtegels een perfecte keuze, zowel voor de badkamer als voor de keuken. Deze tegels zijn immers duurzaam en makkelijk te onderhouden, en zijn eveneens waterbestendig.

Tegels voor vloeren moeten immers beschikken over een toplaag die veel slijtvaster is dan die van wandtegels, omdat wandtegels niet zo zwaar belast worden.
Keramische wandtegel, Advintage

Voor de keuken zijn er daarenboven speciale wandtegels die extreem ongevoelig zijn voor vlekken en bestand zijn tegen zuren.

 

Wandtegels voor elk interieur

Wandtegels hoeven helemaal niet klassiek te zijn. Zo vind je ze in de meest uiteenlopende kleuren (van witte tot zelfs rode wandtegels) en kan je dus eindeloos gaan combineren. Bovendien is het perfect mogelijk om verschillende motieven te maken, zodat je je creativiteit de vrije loop kan laten. Het ruime aanbod wandtegels van Serry biedt voorts ook tegels in diverse afmetingen en met verschillende afwerkingen. Mat, satijnglans, of een hoogglans gepolijste afwerking: dankzij ons ruime assortiment van wandtegels kan je jouw keuken of badkamer een unieke sfeer geven.

In de badkamer of keuken zijn keramische wandtegels altijd een uitstekende keuze.
Keramische wandtegel, Dordogne

De perfecte wandtegels, die vind je hier

In de badkamer of keuken zijn keramische wandtegels altijd een uitstekende keuze. Deze tegels zijn namelijk niet alleen duurzaam en makkelijk te onderhouden, je vindt ze ook in diverse kleuren en soorten. Ben jij nog op zoek naar de perfecte wandtegels, kom dan zeker eens langs bij Serry in Boortmeerbeek. Ons ruime aanbod biedt voor ieder wat wils en onze professionals helpen je graag verder bij al je vragen. Voor wandtegels in Vlaams-Brabant moet je dus bij Serry zijn!

Serry NV © 2018