Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels 
                    vloertegels budget tegels
Onze realisaties Contacteer ons
Onze realisaties Contacteer ons
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels

Een uitgebreid gamma vloertegels

Een vloertegel is meer dan gewoon een tegel die je gebruikt als vloerbedekking. Zo moeten vloertegels tegen een stootje kunnen, en moeten ze tegelijkertijd ook op esthetisch vlak bij je woning passen. Gelukkig zijn er heel wat verschillende soorten vloertegels op de markt, zodat er voor iedereen wel wat wils te vinden is. Kom daarom zeker eens een kijkje nemen bij Serry: wij bieden een uitgebreid gamma aan vloertegels, waaronder keramische tegels.

Keramische vloertegels

Zowel op esthetisch als op functioneel vlak behoren de volkeramische tegels tot de echte toppers onder de vloertegels. Deze keramische tegels bestaan uit een basis van klei en diverse toeslagstoffen, welke gebakken worden op temperaturen tot 1350°C. Ook het kleurpigment wordt bij deze vloertegels onmiddellijk mee in de massa gemengd, waardoor de tekening of kleur niet meer kan afslijten. Door het gebruik van digitale inkjet-technieken kan vrijwel elk motief worden geproduceerd. Keramische vloertegels zijn heel duurzaam, vlek- en krasbestendig en daarenboven erg makkelijk te onderhouden. Tenslotte heeft elke tegel een bijpassende plint die standaard 7 cm hoog is, en bovenaan afgerond voor een makkelijk onderhoud. Andere afmetingen en vormen kunnen op aanvraag volgens uw wensen worden gemaakt.

Kom daarom zeker eens een kijkje nemen bij Serry: wij bieden een uitgebreid gamma aan vloertegels, waaronder keramische tegels.
Keramische tegel, Rakoon

Vloertegels in allerlei soorten en maten

Bij Serry vind je vloertegels in verschillende kleuren en soorten. Van kleine tot extreem grote vloertegels, strakke witte of grijze vloertegels, design tegels, en ga zo maar voort: ons uitgebreide gamma biedt voor elk interieur de gepaste vloertegel! En wat dacht je van keramisch parket? Deze vloertegels zijn nauwelijks van echt parket te onderscheiden, zodat je volop kan genieten van de warme uitstraling van hout in combinatie met het makkelijke onderhoud van keramische tegels.

Of je nu houdt van de warme uitstraling van hout of liever vloertegels wil in een bepaald kleurtje: bij Serry in Boortmeerbeek vind je een uitgebreid gamma aan tegels!
Keramisch parket, Timber

Betonlook, keramisch parket of natuursteenkopie

Onze betonlook tegels uit de Formigo series of natuursteen kopieën uit de Atmosphere reeksen behoren tot de mooiste op de markt! Zoek je evenwel een tegel met een wat meer uitgesproken 'karakter' dan vind je zeker je gading in het Rakoon gamma. Deze kopieën van Frans afzettingsgesteente zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en oppervlakte-afwerkingen, elk met een uitzonderlijk prachtige patine. De meest realistische keramische parketvloeren vind je dan weer in onze Timberstone collectie. In de massa gekleurde technische design vloeren hebben we in onze uitgebreide SolidKer series. Wie een nostalgische toets aan zijn badkamer of keuken wil geven, zal zeker zijn gading vinden tussen de prachtige retro-tegels uit de AdVintage reeks. Cementtegelmotieven van toen met de voordelen van de technologie van nu.

En voor keramische terrastegels van 20 mm dikte die tegen een stootje kunnen en zelfs op tegeldragers mogen worden geplaatst, moet je zeker onze Two2-collectie eens komen bekijken!

 

Kwalitatieve, mooie vloertegels in Vlaams-Brabant

Voor een prachtige tegelvloer zijn keramische tegels een ideale keuze. Deze vloertegels vind je immers in heel wat uiteenlopende soorten, gaande van design tegels tot keramisch parket. Of je nu houdt van de warme uitstraling van hout of liever vloertegels wil in een bepaald kleurtje: bij Serry in Boortmeerbeek vind je een uitgebreid gamma aan tegels! Wilt u graag meer informatie over ons aanbod, of bent u benieuwd naar de prijzen van onze vloertegels? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren of om eens langs te komen in onze toonzaal.

Serry NV © 2018