Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels 
                    vloertegels budget tegels
Onze realisaties Contacteer ons
Onze realisaties Contacteer ons
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels

Vinylparket: het beste van twee werelden

Wie houdt van de unieke look van parket hoeft niet meteen te kiezen voor een massief houten vloer. Bij Serry vind je namelijk een aantal alternatieven die nauwelijks te onderscheiden zijn van een echte parketvloer. Qua uiterlijk lijkt deze vloerbedekking als twee druppels water op een echte houten vloer, terwijl vinylparket een aantal specifieke voordelen met zich meebrengt. Lees snel verder om meer te ontdekken over vinylparket!

Vinylparket leggen

Vinylparket is een duurzame kunststof vloerbedekking die is opgebouwd uit meerdere lagen. De plaatsing verloopt erg eenvoudig via eenzelfde kliksysteem als het Quick Step laminaat. Vinylparket kan zwevend of gelijmd geplaatst worden, wordt eenvoudig versneden met een scherp snijmes, en heeft slechts een geringe dikte van 2 tot 4 mm. Hierdoor is deze vinyl vloerbedekking een uitstekende optie bij renovaties, aangezien de vloerdikte amper toeneemt. Bovendien zijn verschillende legpatronen mogelijk zodat je een unieke touch kan geven aan jouw vloer in vinylparket. Alle kleuren van de vinylparketvloeren QuickStep Livyn kan je vinden in onze toonzaal!

 

De voordelen van vinylparket

Terwijl de uitstraling van vinylparket nog nauwelijks te onderscheiden is van die van een echte parketvloer, heeft vinyl nog enkele extra troeven. Zo is vinylparket perfect waterbestendig en kan je het dus zonder problemen in de keuken of badkamer leggen. In tegenstelling tot massief parket vraagt vinylparket daarenboven een minder intensief onderhoud. Net zoals onze gestabiliseerde houten parketvloeren kan deze vinylparket zonder probleem gecombineerd worden met vloerverwarming en is hij erg duurzaam en slijtvast.

Terwijl de uitstraling van vinylparket nog nauwelijks te onderscheiden is van die van een echte parketvloer, heeft vinyl nog enkele extra troeven.
QUICK-STEP Livyn, Essential V4 (ESV006)

Kom ons vinylparket ontdekken in Boortmeerbeek

Een prachtige vloer met de uitstraling van echt parket, maar met de voordelen van vinyl? Dat is een perfecte omschrijving van vinylparket. Bij Serry (Vlaams-Brabant) vind je verschillende uitvoeringen van de QuickStep Livyn vinylparket zodat we voor ieder interieur een gepaste vinyl vloerbedekking kunnen bieden. De QuickStep Essential Click V4 reeksen hebben een zeer realistische look en een handig kliksysteem voor de plaatsing. Wil je dit vinylparket onder je voeten voelen? Kom dan snel langs in onze toonzaal in Boortmeerbeek. Wij vertellen je met plezier meer over onze parketvloeren!

Serry NV © 2018