Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels 
                    vloertegels budget tegels
Onze realisaties Contacteer ons
Onze realisaties Contacteer ons
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels

Prachtige tegels voor buiten

Een terras of balkon is een echte meerwaarde voor je woning. Je kan hier lekker ontspannen en genieten van je tuin, of je kan er leuke barbecuefeestjes geven op warme zomerdagen. Om optimaal van je balkon of terras te genieten is het wel belangrijk dat je voor de aanleg ervan speciale tegels voor buiten kiest. Tuin- of terrastegels moeten immers bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, iets wat niet bij alle tegels voor binnentoepassingen het geval is. Bij Serry in Boortmeerbeek vind je een ruim aanbod aan keramische tegels die geschikt zijn voor buiten, zodat je een leven lang kan genieten van je balkon of terras.

Keramische tegels, perfect voor buiten

Ben je op zoek naar mooie tegels voor buiten? Kom dan zeker eens langs bij Serry. Onze keramische buitentegels hebben namelijk heel wat troeven, zoals hun slijtvastheid en bestendigheid tegen vlekken. Daarenboven zijn deze tegels voor buiten ook absoluut vorstvrij door hun gesloten oppervlaktestructuur. Dit houdt in dat vocht nauwelijks in de tegels kan dringen, waardoor ze dus ook uitermate geschikt zijn voor het gebruik op niet overdekte terrassen en balkons.

Wil je graag meer weten over onze tegels voor buiten?

Wil je graag meer weten over onze tegels voor buiten? Vraag dan gerust meer informatie via onze contactpagina!

 

Anti-slip tegels voor buiten

Omdat tegels voor buiten worden blootgesteld aan regen en vorst kunnen ze onder bepaalde omstandigheden erg glad worden. Daarom bestaan keramische buitentegels in speciale anti-slip uitvoeringen met een structuuroppervlak. De slipvertragende eigenschappen van deze tegels voor buiten worden uitgedrukt met de letter R en een cijfer naargelang de hellingsgraad. Zo zijn R10 en R11 goede anti-slip waarden, terwijl R12 nog een stapje verder gaat en uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld hellende vlakken.

Tegels voor buiten worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, gaande van hitte en felle zon tot regen en vorst.

De beste vloertegels voor buiten

Tegels voor buiten worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, gaande van hitte en felle zon tot regen en vorst. Voor je terras of balkon zijn de keramische buitentegels van Serry dan ook een perfecte optie. Deze speciale tegels voor buiten zijn namelijk slijtvast en vlekbestendig, en bestaan in verschillende anti-slip uitvoeringen. In onze TWO2-series kan je buitentegels vinden van 2 cm dikte, geschikt voor plaatsing op tegeldragers of gestabiliseerd zandbed.

Onze tegels voor buiten zijn daarenboven beschikbaar in een ruime waaier van kleuren, structuren en formaten, welke je kan komen bekijken in onze showroom in Boortmeerbeek.

Serry NV © 2018