Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels 
                    vloertegels budget tegels
Onze realisaties Contacteer ons
Onze realisaties Contacteer ons
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels
Tegels keramische tegels design tegels vloertegels budget tegels

De klasse van natuursteen terrastegels

In de zomer is er niets zo heerlijk als gezellig buiten zitten op je terras en genieten van de tuin. Natuurlijk spreekt het voor zich dat dit terras er mooi moet uitzien en dat het moet passen bij je woning en je tuin. Als je een terras gaat aanleggen heb je dan ook heel wat verschillende keuzes van tegels, waaronder de natuursteen terrastegels van Serry. Deze geven je terras een unieke en natuurlijke uitstraling, en mits de juiste afwerking zijn ze ook erg duurzaam. Lees snel verder en ontdek meer over de natuursteen terrastegels van Serry!

Diverse soorten natuursteen terrastegels

Wanneer je kiest voor natuursteen terrastegels heb je eindeloos veel mogelijkheden. Je vindt bij Serry immers verschillende soorten natuursteen tegels die geschikt zijn voor buiten. Deze kan je zelfs onderling gaan combineren en zo spelen met kleurschakeringen, en ook wat betreft de formaten van de tegels is de keuze enorm. Voorts kan je kiezen voor natuursteen terrastegels met een speciale anti-slip afwerking. Wanneer het regent kan het immers gebeuren dat de tegels glad worden, waardoor een anti-slip afwerking handig kan zijn om valpartijen te voorkomen.
Je vindt bij Serry immers verschillende soorten natuursteen tegels die geschikt zijn voor buiten.
Beltrami

Onderhoud van natuursteen terrastegels

Door je natuursteen terrastegels regelmatig te onderhouden zorg je ervoor dat ze beter beschermd zijn tegen de verschillende weersomstandigheden. Een deftige schrobbeurt af en toe kan dan ook zeker geen kwaad, maar er zijn ook speciale producten die de levensduur van je natuursteen terrastegels kunnen verhogen. Ook voor het verwijderen van specifieke vlekken (bijvoorbeeld van het barbecueën of door een omgestoten glas wijn) zijn er bepaalde producten, welke je allemaal kan terugvinden in onze eigen bouwshop. Let er op dat je enkel deze producten gebruikt en nooit zelf met allerlei middeltjes je natuursteen terrastegels te lijf gaat, want dan zou je wel eens meer kwaad dan goed kunnen doen.

 

Natuursteen terrastegels maken je tuinbeleving compleet

Dankzij natuursteen terrastegels zal jouw terras echte klasse uitstralen. Daarenboven is natuursteen niet enkel mooi: het is eveneens een zeer duurzaam materiaal waar je jarenlang van zal kunnen genieten. Om ervoor te zorgen dat de natuursteen terrastegels altijd op en top beschermd zijn, is een degelijk onderhoud wel essentieel. Bij Serry uit Boortmeerbeek kan je steeds terecht voor meer informatie omtrent natuursteen tegels en hun onderhoud, en in onze showroom kan je ons gamma terrastegels alvast komen bekijken!

Serry NV © 2018